Βασιλική Γεωργιοπούλου

Βασιλική Γεωργιοπούλου

Η Βασιλική Γεωργιοπούλου, το 2009 ξεκίνησε την ενασχόληση της με τις πρακτικές της Yoga, δίπλα στην Ελεάνα Γεωργούλη – πρακτικές επηρεασμένες από τις ενδελεχείς και θεραπευτικές μεθόδους ευθυγράμμισης της Hatha Yoga, καθως επίσης από τα δυναμικά χαρακτηριστικά της πρακτικής της Vinyasa Yoga.

Το 2018 ξεκινά τη προσωπική της εμβάθυνση, παρακολουθώντας το πρόγραμμα εκπαίδευσης Vinyasa Yoga Teacher Training 200 ωρών με εισηγητές την Ιωάννα Κολιακουδάκη και τον Παναγιώτη αποφοιτώντας από την BFS Academy.

Το 2023 σε μια φυσική συνέχεια εκμάθησης της τέχνης της Yoga, ολοκληρώνει το Advanced Yoga Teacher Training 300h έχοντας εμπιστοσύνη στους δασκάλους της Ιωάννα & Παναγιώτη. Αποφοιτώντας από την Yoga First Academy.

Έχει πιστοποιηθεί ως Yoga Teacher 500 ωρών από την Yoga Alliance India (YAI)

Ωστόσο κάνοντας πρακτική στο Pilates είδε τα οφέλη στο σώμα της και έχει ξεκινήσει τα πρώτα εκπαιδευτικά της βήματα.

Η αγάπη της για τη Yoga, ως άσκηση, φιλοσοφία αλλά κ ως τρόπος ζωής την καθοδηγούν σε τμήματα ατομικά, ομαδικά και σε συνεργασία με επαγγελματικούς χώρους, συντονίζει μαθήματα μυϊκής ενδυνάμωσης (Vinyasa Yoga), αποκατάστασης (Yin & Restorative Yoga), αναπνοών (Pranayama) και διαλογισμού.

Στο The Tree Of Life Center συντονίζει τα μαθηματα της Yin Yoga & της Chair Yoga.