Το όραμά μας

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Καλοσχηματισμένο σώμα με σκοπό να φιλοξενηθούν «ωραία» μυαλά.

Η ζωή μας καθημερινά βάλλεται από εντάσεις, στρες και απαιτήσεις της καθημερινότητας. Οι έντονοι ρυθμοί,  μας κουράζουν, μας  ατονούν και στο τέλος αρκετά συχνά μας αρρωσταίνουν.

Λησμονούμε ως έμβια όντα ότι η ζωή είναι τώρα. Ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Αυτό ίσως για ορισμένους ακούγεται ως απαισιόδοξη φράση και όμως εάν την καλοσκεφτούμε έχει θετική χροιά. Η ζωή είναι τώρα. Μην αφήνουμε τα ονειρά μας για αργότερα.  Ας τολμήσουμε. Χρειάζεται να είμαστε δραστήριοι όχι μόνο για την επιβιωσή μας αλλά για την εξελιξή μας ως άνθρωποι. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι αυτό που μας διαφοροποιεί από το υπόλοιπο Ζωϊκο Βασίλειο είναι ο νους μας. Ας τον εκμεταλλευτούμε λοιπόν για εξέλιξη και γιατί όχι και για φώτιση.

Η ζωή χρειάζεται ισορροπία, αρμονία και σωστή διαχείριση ώστε να μην μας καταβάλουν η ρουτίνα και οι έγνοιες. Χρειάζεται τόλμη για να συνειδητοποιήσουμε την σημαντικότητα της και να ευτυχούμε κάθε ημέρα.

Να βρίσκουμε έστω και μερικά λεπτά για χαλάρωση, σωστή αναπνοή και γυμναστική. Να βρίσκουμε μερικά λεπτά για την αγάπη του εαυτού μας. Μην μπερδεύεστε δεν έχει εγωιστική χροιά. Ίσα ίσα με την αγάπη και την αυτογνωσία θα μας είναι πιο εύκολο η αγάπη και η κατανόηση των γύρω μας.

Στο The Tree of Life Center πιστεύουμε σε αυτό, στη δράση για ένα καλύτερο αύριο. όπου το σώμα θα υπακούει “τα θέλω” του ανθρώπου.

Όπου το μυαλό θα ορίζει και θα κατηγοροποιεί τις καταστάσεις ώστε να διαχειρίζεται με ενάρετο τρόπο τις διακυμάνσεις της ζωής.

Ένα υγιες και καλοσχηματισμένο σώμα που θα οδηγεί στην αυτοπεποίθηση και στην ασφάλεια.

Στο The Tree of Life Center έχουμε ως όραμα την ένωση του σώματος, της ψυχής και του νού. Πιστεύουμε στην τρισδιάστατη υπόσταση του ανθρώπου όπου όταν επιτευχθεί η αρμονία, η υγεία θα επικρατεί, το σώμα θα είναι λειτουργικό και εύρωστο ώστε ο νούς και η ψυχή να έχουν ένα δυνατό όχημα.

Η πληρότητα και η ολοκλήρωση είναι προσωπική ευθύνη του καθενός.

Η ευθύνη μας είναι να γίνουμε ένα λιθαράκι στο μονοπάτι σας ως προς  την αυτογνωσία, την υγεία και την ομορφιά. Να φυτέψουμε μαζί τις ρίζες όπου θα μας οδηγήσουν στην γνώση της τρισδιάστατης υπαρξής μας.

Καλοσχηματισμένο σώμα με σκοπό να φιλοξενηθούν «ωραία» μυαλά.

Καλώς ορίσατε στο κόσμο του  The Tree of Life Center.