Οι Θεραπείες μας

Οι Θεραπείες μας

Deep ‘Thai Oil’ Tissue Massage:

Η ιδανική θεραπεία για όσους αναζητούν άμεση ανακούφιση από πόνους των μυών, επαναφορά της συνειδητότητας του σώματος αλλά και χαλάρωση. Με αιθέρια έλαια κατάλληλα για το σκοπό αυτό αλλά και με αργές και βαθιές τεχνικές, σε συνδυασμό με διατάσεις, αποτελούν την ουσιαστική λύση για επαναφορά του σώματος μετά από έντονη εργασία ή γυμναστική.

 

Relaxing Massage:

Τα οφέλη του χαλαρωτικού μασάζ, πέρα από την ψυχική ηρεμία και γαληνή που προσφέρει, παρέχει και σωματική χαλάρωση που βοηθά στο να μαλακώσουν και να λυθούν εντάσεις των μυών, οι οποίες προκαλούνται από το στρες της καθημερινότητας. Μεθυστικά αιθέρια έλαια,  μουσικές που σε ταξιδεύουν αλλά και το αίσθημα της  φροντίδας, απελευθερώνουν από κάθε ένταση νου, ψυχής και σώματος.

 

Thai Massage:

Θεραπεία η οποία μας έρχεται από την Ταϊλανδή για να μας προσφέρει όλες τις παραδοσιακές τεχνικές που ασκούσαν οι θεραπευτές πριν από 2.500 έτη, ως και τις μέρες μας. Δίχως λάδι, ο δεχόμενος  με ελαφρύ ρουχισμό στο δάπεδο, απολαμβάνει βαθιές  πιέσεις  και διατάσεις  που μας θυμίζουν στάσεις της γιόγκα και συντελούν στη αναζωογόνηση της σωματικής ενέργειας και εξισορρόπηση του μυοσκελετικού συστήματος.

 

Λεμφικό Massage:

Η ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος μας βοήθα στην αποτοξίνωση του σώματος από βλαβερές  τοξίνες , ιούς και κυτταρικά απόβλητα μέσο της αποσυμφόρησης και αύξησης της ροής του λεμφικού υγρού.  Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, αναζωογονεί τα ζωτικά μας όργανα και ελαττώνει τα οιδήματα, προσφέροντας μας ευεξία και λαμπερό πρόσωπο. Οι ήπιες τεχνικές πάνω από τα ρούχα προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

 

Αδυνάτισμα & Κυτταρίτιδα Massage:

Η σωστή διατροφή και άθληση σε συνδυασμό  με τις έντονες και εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ για αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα  καταπολεμούν το τοπικό πάχος  και τονώνουν την ενέργεια του σώματος.

 

Αρωματοθεραπεία:

Η ευεργετικές ιδιότητες  που μας δίνουν τα αιθέρια έλαια, συμβάλουν τόσο στη ψυχική μας διάθεση, μέσο της διακριτικής μυρωδιάς τους όσο και στην σωματική μας υγεία, μιας και τα αιθέρια έλαια απορροφώνται εύκολα από το δέρμα. Έτσι κατά αυτό το τρόπο δρουν άμεσα στην  αποτοξίνωση του σώματος και τόνωση του ανοσοποιητικού, στην καταπολέμηση μυϊκών σπασμών και στην εξισορρόπηση και ηρεμία του νευρικού συστήματος . Οι χαλαρωτικές και θεραπευτικές μαλάξεις αυξάνουν το αίσθημα της πνευματικής και σωματικής εφορίας, επαναφέρει την όρεξη για ύπνο και μας απαλλάσσουν από αρνητικές σκέψεις και στρες.

 

Βεντούζες:

Μια πανάρχαια μέθοδο που δρα αποτελεσματικά σε μυϊκούς σπασμούς , κρυολογήματα και ψύξη, έχοντας ως  σύμμαχο των θερμό αέρα και την αρνητική πίεση που δημιουργούμε ανάμεσα στην επιδερμίδα και τη βεντούζα. Το αίσθημα της ανακούφισης είναι άμεσο και η ζέστη που απλώνεται  στο σώμα, μας προσφέρει χαλάρωση  και απόλαυση.

 

Μοξαθεραπεία:

Εξίσου πανάρχαια θεραπεία της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, η  οποία βασίζεται στη δύναμη της θερμότητας που παράγεται από την καύση πεπιεσμένης αψιθιάς  σε μορφή πούρου. Αυξάνει τη ροή του αίματος, αποβάλει το κρύο και ανακουφίζει από πιασμένους μυς και εντάσεις.  Όπως και με τις βεντούζες, το αίσθημα της ζεστής που απλώνεται στο σώμα δίνει απίστευτη ανακούφιση και χαλάρωση.

 

Stretching Massage:

H ελαστικότητα και η ευλυγισία των μυών και του σώματος κατά επέκταση, είναι προϋπόθεση για να έχουμε μια εύκολη και άκοπη καθημερινότητα. Για αυτό το λόγο η συνέδρια με διατάσεις όλον των  κύριων μυών, μας προσφέρει ευεξία, άνεση και ζωτικότητα. Ιδανική θεραπεία  για  αθλητές αλλά και για όσους κάνουν καθιστική ζωή.

 

Reiki:

Το Reiki (Ρέικι) σημαίνει συμπαντική ζωτική ενέργεια και είναι μια εναλλακτική μορφή θεραπείας με ρίζες από την Ιαπωνία που δημιουργήθηκε το 19ο αιν απο τον Dr Mikao Usui. Ο “θεραπευτής” γίνεται το κανάλι μέσα απο τον οποίο διοχετεύεται η ενέργεια στον “θεραπευόμενο”. Το Reiki (Ρέικι)   είναι η ενέργεια υπάρχει σε όλο τον κόσμο, αρκεί να είμαστε πρόθυμοι να μυηθούμε σε αυτό.Ως θεραπεία επιτυγχάνει την ισορροπία των ενεργειακών καναλιών, των τσάκρας, με ένα απαλό άγγιγμα του “θεραπευτή” στον “θεραπευόμενο”. Το σώμα και η ψυχή ηρεμούν. Το μαγικό είναι ότι κατα την διάρκεια της συνεδρίας δημιουργείται ένας κύκλος ενέργειας που βοηθάει και τα δύο άτομα εξίσου. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την ιατρική και ψυχολογική διάγνωση.

 

Τις θεραπείες αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Στρατίκης

Το Reiki η Ιωάννα Κολιακουδάκη