Μαρία- Θεοφάνεια Ευαγγελίου

Μαρία- Θεοφάνεια Ευαγγελίου

Γεννημένη στην Αθήνα η Μαρία- θεοφάνεια Ευαγγελίου από τα τρία της χρόνια έκανε κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο και παραδοσιακούς χορούς μέχρι την εφηβεία της.
Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων και ταυτόχρονα λόγω της αγάπης της για τη μουσική ασχολήθηκε με την παραγωγή μουσικής ραδιοφωνικής εκπομπής.
Στην πορεία ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως τεχνικός Αρτοποιΐας -Ζαχαροπλαστικής. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου με μεγάλη επιτυχία.
Ένα αυτοάνοσο νόσημα την οδήγησε στην γιόγκα όπου έγινε η μεγάλη αγάπη της και ο νέος της επαγγελματικός προορισμός.
Έτσι ολοκλήρωσε με επιτυχία τις 200h Vinyasa Flow Yoga teacher training με τους Ιωάννα κολιακουδακη και Πάνο κοντογιώργο στην BFS Academy.
Ακολούθησαν εκπαιδευτικά όπως: Kids Yoga με την Χριστίνα Μάτση στο Flower Kids Yoga, Chair Yoga, Train your Mind – Mindfulness, Yin Yoga και Thai massage με την Μπέτυ Παπαδοπούλου, Yoga for children ( Autism, Neurodiversity and Diverse Neads Level 1) με την Shawnee Thornton Hardy, Prenatal Yoga, Advanced Teacher training 300h με τους Ιωάννα Κολιακουδάκη και τον Πάνο Κοντογιώργο στην Yoga First Academy.
Είναι πιστοποιημένη δασκάλα από την Yoga Alliance International by India.
Εργάζεται ως personal trainer, μέσω διαδικτύου αλλά και στην οικογένεια του The Tree Of Life Center.
Εργάστηκε για τρία χρόνια στην Ακαδημία Τεχνών “Rosa Colorato” με τμήματα Vinyasa Flow Yoga, kids Yoga, Chair Yoga, Yin Yoga και σε τμήμα γυναικών ηλικίας 60-70.
Επίσης εργάστηκε για τρία χρόνια και στο Summer Camp του Rosa colorato.
Τα μαθήματα της βασίζονται πάνω στον σεβασμό, το άκουσμα, την αγάπη του εαυτού μας και την ευθυγράμμιση των Asanas.
Υποστηρίζει πώς η Yoga είναι για όλους. 🙏