Η ομάδα μας

Ιωάννα Κολιακουδάκη

Ιωάννα Κολιακουδάκη με DNA από πατέρα πρωταθλητή και μητέρα λάτρη του κλασικού αθλητισμού, ακολούθησε απλά το φυσικό της ταλέντο. Ασχολήθηκε από μικρή με τη ρυθμική γυμναστική, το στίβο, το μπάσκετ, το σύγχρονο μπαλέτο και όπως ήταν αναμενόμενο οι σπουδές της συνεχίστηκαν στον τομέα της φυσικής αγωγής. 

Από το 1999 εργάζεται ως personal trainer, group trainer και συνεργάστηκε με μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας και του Πειραιά. Συμμετείχε στη δημιουργική ομάδα προ- χορογραφημένων προγραμμάτων των Universal Studios μαζί και με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα συνέδρια Fitness & Aerobic στην Ελλάδα.

 

Από το 2005 ασχολείται αποκλειστικά με τη Yoga και το Pilates.

Έκανε την εκπαίδευσή της στο σύστημα Pilates κάτω από την παρακολούθηση της Elaine Mary Dutton και παράλληλα παρακολούθησε και παρακολουθεί σεμινάρια αξιόλογων δασκάλων, όπως ο RaelIsacowitz και Alan Herdman ενώ είναι και απόφοιτη της MK Pilates με εισηγητές τον MichaelKing και Malcolm Muirhead.
 

Ύστερα από συνεχή ταξίδια στην Ινδία για παρακολούθηση μαθημάτων από σημαντικούς δάσκαλους της Yoga απέκτησε τον παγκόσμια αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών Yoga : “International Vasishta Yoga Research Foundation (250 hours)” με δάσκαλο τον Saji.P.K. Παράλληλα είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga Works (500 hours) με δασκάλα, τη μοναδική στον ελλαδικό χώρο Άννα Ζώρζου (Yoga Works Teacher Trainer ERYT 500 - RYT 500 ).

Συνολικά έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό της Ινδίας, “Yoga Alliance Ιnternational (india)’ ως "Master Yoga and Meditation Teacher (750 hours)”.

Το 2018 παρακολουθεί το Yin Yoga Teacher Training module 1 με την Μπέττυ Παπαδοπούλου.

 

Η εκπαίδευση και στο κομμάτι της Yoga δεν σταματά πότε, γι’ αυτό σημαντικοί δάσκαλοι μέσα από τα σεμινάριά τους βάζουν το λιθαράκι τους στην προσωπική της ταυτότητα όπως οι : Βούλα Μπόλου Iyengar Yoga Certified Teacher (Junior Intermediate Level III), Biff Mithoefer Yin Yoga Teacher, Pau Castellsague Acro Yoga Teacher, Tim Feldman Ashtanga Yoga Teacher, David Swenson Ashtanga Yoga Teacher, Joan Marie Hyman Yoga Works Teacher, Francoise Freedman Well Woman Yoga Teacher και δε σταματά εδώ.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια Kids Yoga, Prenatal Yoga, Aerial Yoga, Ushui Reiki, Hotstones Therapy, Σουηδικό μασάζ, Σωματοψυχοπαιδαγωγική από πιστοποιημένους φορείς.

 

“Τα μαθήματά της είναι εμπνευσμένα με αγάπη απ' όλους του δασκάλους της και είναι βασισμένα στη ροή, στην ασφάλεια, στην ευθυγράμμιση και στην χαρά”.

 

Παράλληλα, είναι BrandAmbassador της Russel Athletic στην Ελλάδα και μόνιμη συνεργάτης στον τομέα γυμναστικής στο γυναικείο portal της Τατιάνας Στεφανίδου.

 

Επίσης, είναι βασική συνεργάτης Yoga στις κοινότητες Yoga In Crete (www.yogaincrete.com), Seaside Yoga Greece (www.seasideyoga.gr) & Gong Bath Greece (www.gongbath.gr) και έχει διοργανώσει πολλά Yoga Retreats & Workshops.

 

Σε συνεργασία με την Bfs Academy και τον Παναγιώτη Κοντογιώργο τρέχουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Vinyasa Flow Yoga Teacher Training 200h & 300h. 

 

Τα τελευταία 7 χρόνια είναι η ιδιοκτήτρια του κέντρου Yoga Pilates "The Tree of Life Center" (www.thetreeoflife.gr) στην περιοχή του Μοσχάτου στην Αθήνα.

Αγγελική Σωτηροπούλου

Η Αγγελική από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό φοιτώντας στην «Ακαδημία Χορού» στην Πάτρα. Απέκτησε δίπλωμα αρχιτέκτων μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και τα τελευταία χρόνια των σπουδών της ήρθε σε επαφή με τη yoga γνωρίζοντας έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο προσέγγισης σώματος και νου.

 

Tο 2014 ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200h. του YogaWorks με δασκάλα την Αννα Ζώρζου.  Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στην περιγγενητική yoga με το σύστημα του Birthlight και στην παιδική yoga από το ‘Flower kids yoga school’, ενώ αργότερα στην aerial yoga από το ‘Swaha yoga center’, και στο σύστημα pilates από τους ‘Athens trainers’. Αναζητώντας συνεχώς περισσότερες γνώσεις ,παρακολούθησε σεμινάριο ανατομίας και κινησιολογίας και απέκτησε πτυχίο στην προσωπική διατροφολογία.

 Μέσα από τη συνεχή μαθητεία και την διδασκαλία αναζητά την εξέλιξη, καθώς και να μοιραστεί γνώσεις, και εμπειρίες.

Η Εμμανουέλα Τσαγκαράκη από 4 χρονών ασχολήθηκε με τον κλασσικό και σύγχρονο χορό. Η έκφραση των συναισθημάτων μέσω του σώματος ήταν πάντα η πυξίδα της, γεγονός που την οδήγησε στις μετέπειτα επιλογές της.

 

Το 2008 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Ρόδο. Εκεί παρακολούθησε σεμινάρια χορού από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Για 2 χρόνια εργάστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στο Παγκρήτειο Εκπαιδευτήριο, όπου εκτός από το παιδαγωγικό της έργο ήταν υπεύθυνη και για την ομάδα χορού της μονάδας του Γυμνασίου. Έπειτα επέστρεψε στην Αθήνα για να εργαστεί σε μία σχολική μονάδα στον Ασπρόπυργο που υποστήριζε την εκπαίδευση τσιγγανοπαίδων.

 

Εμμανουέλα Τσαγκαράκη

Το 2012 μετακομίζει στο Λονδίνο για να ασχοληθεί με την ειδική αγωγή. Δουλεύοντας ως λέκτορας σε κολέγιο ενηλίκων με ειδικές ανάγκες, παράλληλα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές πάνω στην ειδική αγωγή (Institute of Education, UCL). Εκεί ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την yoga για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

 

Τώρα, εργάζεται ως ειδικός παιδαγωγός σε ειδικό σχολείο της Αθήνας, ενώ παράλληλα είναι συνεργάτης της BFS academy. Έπειτα από αρκετά χρόνια πρακτικής, ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό Vinyasa Flow Yoga 200h με την Ιωάννα Κολιακουδάκη και τον Πάνο Κοντογιώργο στην BFS academy.

 

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια kids yoga, εκπαίδευσης ενηλίκων, εμψύχωσης ομάδων, αναρίθμητα παιδαγωγικά σεμινάρια, καθώς και σε ημερίδες συμβουλευτικής. Έχει δουλέψει εθελοντικά με προσφυγόπουλα, όπως επίσης και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

 

Εμπνέεται πάντα από την αγάπη της για τα παιδιά και δημιουργεί με γνώμονα το χαμόγελό τους.

Πάνος Κοντογιώργος

Ο Πάνος Κοντογιώργος σπουδάζοντας στο Λονδίνο ( BA of Mass Communication and Media Arts with Hons ) και δουλεύοντας για αρκετά χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης συναντήθηκε τυxαία με την yoga και η γνωριμία τους έγινε ένας μεγάλος έρωτας, τόσο δυνατός που κατάφερε να του αλλάξει τόσο την ζωή όσο την επαγγελματική του δραστηριότητα.

 

¨Ετσι παρακαλουθεί και ολοκληρώνει το δίπλωμα των 500 ωρών στην τέχνη της Γιόγκα, ενω λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια με τους Edwin Bergman, Jeanne Heileman, Joan Marie Hyman, Chuck Miller, Greville Henwood (GroovyKids teacher training), Simon Park (module 1- prana flow – Embodying the Flow Teacher Training , Μπέττυ Παπαδόπουλου και Biff Mithoefere (Yin Yoga Teacher Training). Το 2015 ολοκληρώνει την εκπαίδευσή του στο πρόγραμμα Strech Your Limits (level1 & level2) με τον Nissim Zoares.

Εργάζεται σε γυμναστήρια, clubs, yoga studios, διοργανώνει Workshops και Yoga Retreats και αρθρογραφεί για θέματα Yoga και Wellness σε έντυπα και sites. Ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος σπουδών στο επαγγελματικό εκπαιδευτικό προγραμμα της BFS Academy: Vinyasa Flow Teacher Training 200H, σε Αθήνα και Κρήτη.

 

Η διδασκαλία του συνδυάζει την έντονη δυναμική ροή με την λεπτομερή ευθυγράμμιση των Asanas, και πότε δεν ξεχνά το μότο του ότι η Yoga είναι για όλους.

Παύλος Χαβαράνης

Ο Παύλος Χαβαράνης είναι απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον ίδιο τομέα. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το PersonalTraining το 2002 και το 2007 ακολούθησε παράλληλα το μονοπάτι του Yoga ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση 500 ωρών το 2015. 

 

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση Pilates Coach lvl1 (2005), Thai massage(2009),  Yoga για παιδιά (2011) και αρκετά σεμινάρια και workshops. Eχει διατελέσει για αρκετά χρόνια καθηγητής στη σχολή Grafts Hellas (Yoga, PersonalTraining), Yoga Presenter σε αρκετά συνέδρια και παραδίδει workshops έχοντας ως βασικό σκοπό να μοιραστεί με συναδέλφους και μαθητές τη γνώση και εμπειρίες σχετικά με τα αντικείμενα που πραγματεύεται.

«Στόχος μου είναι, μέσα από τη γνώση και τις εμπειρίες να συνεισφέρω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων , ενθαρρύνοντας τους να τολμήσουν και να βρεθούν πιο κοντά στις επιθυμίες τους».

Φένια Βράχα

Η Φένια γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα, όπου και μεγάλωσε. Η αγάπη της για τον χορό φάνηκε από τα παιδικά της χρόνια και κατάφερε να εδραιωθεί και να εξελιχθεί στην ερασιτεχνική σχολή χορού «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΣΑΦΟΥΛΙΑ» στην Πάτρα. Το 2007 πέρασε στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Πατρών, γνωρίζοντας όμως μέσα της, πολύ καλά, ότι αυτό δεν ήταν το επάγγελμα που επρόκειτο να ακολουθήσει. Για το λόγο αυτό, τον ίδιο κιόλας χρόνο, μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και φοίτησε στην επαγγελματική σχολή χορού «ΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ», παίρνοντας το πτυχίο της 3 χρόνια αργότερα. Το μονοπάτι της yoga μπήκε στη ζωή της λίγους μήνες μετά και έμελλε να αποτελέσει για εκείνη έναν καινούργιο έρωτα που θα συνόδευε, από τότε και στο εξής την αγάπη της για τον χορό.

 

Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών (δίπλωμα παγκόσμιας πιστοποίησης yoga alliance) στο «STUDIO ONE OF FITNESS AND AEROBICS», καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 300 ωρών (δίπλωμα παγκόσμιας πιστοποίησης yoga alliance)  στο «GHYTA YOGASCHOOL», έχοντας ως εκπαιδευτή τον Μιχάλη Φιλίνη.


 

Το Φλεβάτη του 2013 εκπαιδεύτησε στην aerial yoga (πρόγραμμα 80 ωρών, δίπλωμα παγκόσιας πιστοποιήσης yoga alliance), στο «SWAHA YOGA CENTER» στην Αθήνα και ένα χρόνο μετά στην yoga για παιδιά (πρόγραμμα 28 ωρών, RAINBOW KIDS YOGATEACHER TRAINING, δίπλωμα αναγνωρισμένο από το yoga alliance UK) στο NYSYSTUDIO στην Αθήνα

 

Παράλληλα με τα παραπάνω, παρακολουθούσε και συνεχίζει, μέχρι και σήμερα, να παρακολουθεί σεμινάρια σύγχρονου χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους.

Από το 2010 εργάζεται σε σχολές χορού, studio yoga και προγράμματα κοινωφελούς εργασίας ως καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου χορού, yoga και aerial yoga instructor.

Anisa Isufaj

H Anisa Isufaj είναι εκπαιδεύτρια της διεθνής ακαδημίας MK Pilates Academy International. Από το 2000 κάνει σπουδές στον χορό, στο fitness και σε μεθόδους ενδυνάμωσης και αποκατάστασης του σώματος. 

Ξεκίνησε να σπουδάζει Flamenco, Latin και Modern dance, από μικρή ηλικία, και στην πορεία εκτός από την μαγεία της έκφρασης και της δημιουργίας της κίνησης που συνάντησε στον χορό, εντυπωσιάστηκε και από τον τρόπο που το σώμα λειτουργεί και συμπεριφέρεται.

 

Εκεί ξεκίνησαν οι σπουδές στο Fitness, στο Pilates και άλλες μεθόδους αποκατάσταση και ενδυνάμωσης του σώματος με κεντρικό άξονα την ορθοσωμία. 

Το τελευταίο που ήρθε να αναπτυχθεί στις παραπάνω γνώσεις, είναι το κομμάτι της επικοινωνίας. Μετά από πολλά χρόνια διδασκαλίας, κατάλαβε ότι ο τρόπος προσέγγισης και καθοδήγησης ενός προπονητή είναι υψίστης σημασίας, και έτσι ξεκίνησαν οι σπουδές στο Νευρογλωσσικό προγραμματισμό και το Coaching.

Ζει μόνιμα στην Αθήνα και ταξιδεύει πολύ συχνά στο εξωτερικό για εκπαιδεύσεις.

Φορείς που έχει πιστοποιηθεί: Michael King Pilates, Spanish Dance Society, International Dance Teachers' Association, Imperial Society of Teachers of Dancing, Athletics and Fitness Association of America, American Heart Association, International NLP Trainers Association κ.α.

Γιάννης Πριντζόπουλος 

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να γυμνάζεται με το Karate Wado Ryuκαι δε σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τον αθλητισμό και την αναζήτηση νέων τεχνών όπως

το Karate Shotokan, KarateKyokushinkai, Wu Shu Kwan Kung Fu, Kick Boxing και Πυγμαχία. Στην πορεία έγινε δάσκαλος στους χορούς Rumba, Cha Cha Cha, Samba, Swing, Mambo, Salsa, Tango, Fox Trot, Watz και Viennese Waltz, όπου εργάστηκε σε σχολές χορού για πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα ξεκίνησε τον αθλητικό χορό και έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς κατηγορίας Latin με πολλές διακρίσεις μέχρι προσφάτως.

 

Παράλληλα με τον αθλητικό χορό, το 2012 ξεκίνησε να ασκείται στη Hatha Yoga, να εμβαθύνει παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό RYT 200h Yoga AllianceCertified και έτσι έφτασε μέχρι το μονοπάτι της Ashtanga VinyasaYoga εδραιώνοντας μια δυνατή προσωπική πρακτική, την οποία ασκεί καθημερινά μέχρι σήμερα.

Παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων στην παράδοση Ashtanga Vinyasa Yoga όπως ο Manju Jois και ο David Swenson καθώς και εργαστήρια με τον Tim Miller και τον Atsuro Chiba.


Επίσης παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων στο Pilates και στην Aerial Yoga, καθώς και πλήθος εργαστηρίων στο Pilates στην Acro Yoga και στην Partner Yoga.

Από το 2014 εργάζεται ως δάσκαλος Yoga και Pilates.

Ασπασία Παππά

Η Ασπασία Παππά είναι Απόφοιτη ΤΕΙ Αθήνας με ειδικότητα οδοντοτεχνίτη .

 

Παρόλο που θα μπορούσε να έχει δικό της ιατρείο,η αγάπη της για τον αθλητισμό την ώθησε να κάνει στροφή επαγγέλματος.

Ο αθλητισμός ξεκίνησε από μικρή ηλικία,φτάνοντας σε επίπεδο πρωταθλητισμού των 100m στον στίβο. Ένας σοβαρός τραυματισμός όμως την έβγαλε εκτός χώρου. Αυτο όμως δεν την σταμάτησε για να ακολουθήσει αλλά αθλήματα όπως aerobic, karate, Latin και ξεκίνησε να δουλεύει ως personal trainer.

Το pilates βρέθηκε στο δρόμο της ως τρόπος αποκατάστασης τραυματισμού και βλέποντας αποτελέσματα καλυτέρευσης ,αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του pilates και ειναι πιστοποιημενη pilates instructor all level mat & equipment από την GRAFTS HELLAS .
 

Το ανήσυχο όμως πνεύμα της ,την οδήγησε στο δρόμο της Yoga όπου είναι πιστοποιημένη δασκάλα 230h - Yoga Alliance India από την BFS ACADEMY με δασκάλους της την Ιωάννα Κολιακουδάκη και τον Πάνο Κοντογιώργο.

Έχει κάνει σεμινάρια στο Therapeutic Pilates ,Pilates for pregnancy & Stretch Your Limits with Nissim Zoares και συνεχίζει να ενημερώνεται και να μαθαίνει συνεχώς.

Η Μαριλένα ασχολείται με τον χορό από 3 ετών. Η ζωή της ξεδιπλώνεται μέσα από τις πουέντ και τις χορογραφίες. 

Αναμενόμενο να γίνει Χορεύτρια μπαλέτου και σύγχρονου χορού.

Με σπουδές στην Royal Academy Of Dance στο Λονδίνο και σε αντίστοιχη σχολή στην Πολωνία. 

Ο δρόμος της, της φανέρωσε το σύστημα Pilates, όπου πέρα από τον χορό κατέλαβε χώρο στην καρδιά της. 

 

Είναι πιστοποιημενη pilates instructor και personal and weight trainer από την A.F Academy καθώς και πιστοποιημένη δασκάλα pilates στον εξοπλισμό, studio equipment by MK Pilates της BFS Academy. 

Μαριλένα Μανή

Οι σπουδές της δεν σταματάνε εδώ, καθώς είναι απόφοιτη ως βοηθός φυσικοθεραπευτή από τα ΤΕΙ Αθήνας.

 

Παράλληλα έχει συμμετάσχει στα mad video music awards με τον Σάκης Ρουβά. 

 

Τα μαθηματά της διακρίνονται από την αγάπη της για τον χορό, την λειτουργικότητα του σώματος και την απελευθέρωση των εντάσεων.

Ντιάνα Καρασούλα

Η Ντιάνα είναι πιστοποιημένη pilates, aerial yoga και yoga kids instructor καθώς και δασκάλα σύγχρονου χορού.

 

Είναι απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Νίκης Κονταξάκη καθώς και της σχολής Α.Κ.Τ.Ο. του τμήματος Γραφιστικής και έχει ολοκληρώσει τις εκπαιδεύσεις της στη μέθοδο pilates (matwork & studio equipment) στην MK Pilates με τους Michael King & Malcolm Muirhead, στην aerial yoga με τη Φένια Βράχα και στο stretch your limits με τον Nissim Zoares στην BFS Academy και στη yoga kids και aerial yoga kids με τη Χριστίνα Μάτση και τον Γιώργο Ανδριανόπουλο στο Flower Kids Yoga School.

 

Με έντονη την εσωτερική ανάγκη για διαρκή επιμόρφωση, εξέλιξη και δημιουργία δεν σταμάτησε ποτέ να παρακολουθεί μαθήματα & σεμινάρια χορού κοντά σε καταξιωμένους Έλληνες και ξένους χορευτές και χορογράφους έχοντας συμμετάσχει με κάποιους από αυτούς σε παραστάσεις χορού.

Από το 2010 διδάσκει σε στούντιο & ερασιτεχνικές σχολές χορού σε τμήματα παιδικά & ενηλίκων και έχει χορογραφήσει για ερασιτεχνικές παραστάσεις χορού και φεστιβάλ.

 

Τα τελευταία χρόνια, σεβόμενη την ανατομία του ανθρώπινου σώματος κι εστιάζοντας στη λειτουργική κίνηση, ασχολείται συστηματικά με τη μέθοδο pilates και την εναέρια γιόγκα, γιατί... το να παρακολουθείς τον κόσμο από διαφορετικές οπτικές γωνίες έχει πάντοτε κάτι παραπάνω να σου προσφέρει!

Η Μελινα Τονικιδου γεννήθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ξεκινώντας με ρυθμική γυμναστική όπου και ασχολήθηκε για 8 χρόνια.

 

Έχοντας ολοκληρώσει τη χρήση όλων των οργάνων ασχολήθηκε με το κλασικό στίβο. Ξεκινώντας με το κλασικό στίβο μπήκε κατευθείαν στην ομάδα του ΠΑΟΚ όπου και παρέμεινε για 5 χρόνια.

 

Αφού ενηλικιώθηκε ακολούθησε τον κλάδο της διατροφής τελειώνοντας ειδικός εφαρμογών διαιτολογίας-διαιτητικής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ξεκίνησε για προσωπικους της λογους να κάνει Yoga.

Μελίνα Τονικίδου

Με το καιρό όμως η Yoga την κέρδισε και αποφάσισε να πραγματοποιήσει το πρώτο της εκπαιδευτικό πάνω στη Yoga από την A.F. Studies με δασκάλα την Marita Mittag πιστοποιώντας την ως Yoga instructor 200hr by Yoga Alliance International.

 

Συνέχισε με τις σπουδές πάνω στο Pilates και πιστοποιήθηκε από την ιδιωτική Ακαδημία Grafts σε level 1 και level 2(mat, props, equipment).

 

Το τελευταίο της εκπαιδευτικό έγινε πάνω στη Yoga από την BFS Academy, Vinyasa Flow Yoga Teacher Training με δασκάλους την Ιωάννα Κολιακουδακη και το Πάνο Κοντογιώργο.

Ακολουθήστε μας

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle

​© 2019 by Younet Digital Life